Näin on! Teekkarikin on ihminen

Niko Ruotsalainen, teksti

Tampereella voi opiskella valtavasti eri aloja eri kampuksilla. Syksyn tapahtumarysäyksen jälkeen on hyvää aikaa tutustua oman kotikampuksen ulkopuoliseen elämään. Poikkitieteellinen toiminta tuo parhaimmillaan loistavia tai vähintäänkin mielenkiintoisia elämyksiä ja tarjoaa tutustumismahdollisuuksia erilaisiin ainejärjestö- tai kiltakulttuureihin.

Muista, että teekkarikin on ihminen, yhteiskuntatieteilijäkin osaa nauraa ja insinöörikin osaa rakastaa.

Allekirjoittanutkin on päässyt osallistumaan niin erilaisiin Tamkin opiskelijoiden tapahtumiin kuin pelaamaan monopoli-aiheisia pelejä TTY:n syviin, mutta niin ihaniin kellareihin. Tulevan uuden Tampere 3 -korkeakoulun kynnyksellä onkin entistä tärkeämpää, että opiskelijat toimivat yhdessä niin opiskeluiden kuin vapaa-ajan puitteissa, sillä yhteistä tamperelaista opiskelijahenkeä voidaan vahvistaa jo nyt tulevaa varten.

Loppusyksy on täynnä opiskelijoiden järjestämiä tapahtumia, joihin on vapaa pääsy kotikorkeakoulusta riippumatta. Pue siis haalarit päälle, pidä mieli avoimena, ja hyppää bussiin ja matkusta naapurikampukselle katsastamaan tilannetta. Muista, että teekkarikin on ihminen, yhteiskuntatieteilijäkin osaa nauraa ja insinöörikin osaa rakastaa.

 

Kirjoittaja on Tamyn hallituksen jäsen.

Keskustele twitterissä:

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"