Ylioppilaskunta
23.11.2017

Töitä tarjolla! Aviisi etsii ensi vuodeksi kahta harjoittelijaa – Ja palkkaakin saa!

Tampereen ylioppilaslehti Aviisi etsii ensi vuodeksi harjoittelijoita.

Etsimme harjoittelijoita Aviisin toimitukseen Tampereelle vuodeksi 2018. Tarjolla on kaksi harjoittelujaksoa:

Kevät: 15.1.2018–14.5.2018 (tai sopimuksen mukaan)
Syksy: 13.8.2018–12.12.2018 (tai sopimuksen mukaan)

 

TARJOAMME SINULLE:

Monipuolisia työtehtäviä ja arvokasta työkokemusta: Aviisin harjoittelijana pääset osallistumaan koko lehden elinkaareen ideoinnista kirjoittamiseen, valokuvaamisesta taittamiseen ja verkkojulkaisemisesta kommenttien moderointiin.

Innostavan työympäristön: Aviisissa voit vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja toteuttaa luovimpiakin visioitasi yhdessä Aviisin lahjakkaiden avustajien kanssa.

Mahdollisuuden kehittyä toimittajana: Aviisissa saat suunnitelmallista työnohjausta ja paljon palautetta.

 

ODOTAMME SINULTA: Journalismin opintoja, erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä ja halukkuutta itsenäiseen työskentelyyn. Kaikki tehtävän kannalta olennainen työkokemus lasketaan eduksi, mutta tärkeintä on into ja palo hyvän journalismin tekemiseen.

 

JOURNALISTIHARJOITTELIJAN työaika on 30 tuntia viikossa. Työaika on joustava, joten esimerkiksi osa-aikainen opiskeleminen harjoittelun aikana on mahdollista. Harjoittelusta maksettava palkka on lehdistön työehtosopimuksen mukaan 1394,40 euroa kolmen kuukauden ajan. Ensimmäinen harjoittelukuukausi on palkaton journalistiharjoitteluun liittyvän 1+3-mallin mukaisesti.

Tehtävään valittavalla toivotaan olevan oman korkeakoulunsa myöntämä harjoittelutuki.

 

NÄIN HAET: Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja 1–3 juttunäytettä 7. joulukuuta kello 16 mennessä osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Kerro, miksi haluat harjoitteluun juuri Aviisiin, ja miksi juuri sinut tulisi valita. Mainitse myös, kumpaa harjoittelujaksoa haet ensisijaisesti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka järjestetään 12. joulukuuta Ilmoitamme valinnoista 14. joulukuuta.

 

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

 

Tuija Siltamäki 
Aviisin päätoimittaja
paatoimittaja@aviisi.fi
Puh. 050 361 2853

Sanni Pietilä
Tamyn pääsihteeri
paasihteeri@tamy.fi
Puh. 050 361 2854

 

Aviisi on tamperelainen ylioppilaslehti, jota toimitetaan intohimosta tarjota opiskelijoille laadukas ja journalistisesti korkeatasoinen julkaisu. Painettu lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa. Olemme aktiivisia myös verkossa. Aviisia kustantaa Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"
  • Mainos