Uutiset
31.1.2014

Miksi hinnat nousevat, VR?

Aviisi tivasi junalippujen hintojen korotusten syitä VR:ltä.

Tuomas Ahola

Mikä on syynä VR:n hinnoittelupolitiikan viimeaikaisiin muutoksiin, VR:n kaupallinen johtaja Lassi Rönkkönen?

Kysyntäperusteisella hinnoittelumallilla pystymme paremmin tasaamaan kysyntää eri junavuorojen välillä ja tarjoamaan myös joillain junavuoroilla entistäkin halvempia hintoja. Yhteysvälikohtaiset keskihinnat ovat helmikuusta 2012 olleet hienoisessa laskussa.

Onko VR:n hintojen nousu pakottanut opiskelijoita etsimään vaihtoehtoisia kulkuvälineitä?

Uskon, että kilpailun lisääntyminen joukkoliikenteessä tuo kaikille asiakkaille, myös opiskelijoille, lisää vaihtoehtoja ja entistäkin edullisempia hintoja. Haluamme olla jatkossakin yksi vaihtoehto muiden kulkumuotojen rinnalla.

Millä tapaa VR:n noussut hintataso näkyy palveluissa?

Pyrimme parantamaan palveluamme jatkuvasti ja tuomaan uusia ostokanavia, tuotteita, kalustoa ja palveluita asiakkaillemme. Asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen parantaminen on pitkäjänteistä työtä ja kaikilta osin emme ole vielä saavuttaneet tavoitteitamme. Haasteita riittää jatkossakin!

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"