Tämä on arkistosivu.
Voit siirtyä Aviisin uudelle sivustolle tästä.
Hae Aviisin arkistosta.
 

Elävä kirjallisuus valtaa Werstaan

Elävän Kirjallisuuden Festivaali valloittaa Työväenmuseo Werstaan 13. helmikuuta kello 11-18. Kirjallisuudenopiskelijoiden ainejärjestö Teeman ideasta syntynyt festivaali järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan ilmainen ja sille odotetaan pari tuhatta kävijää.

"Suosittelen teatterintekoa koskevaa keskustelua Taidetta vai leipätyötä ja Suurta kritiikkikeskustelua", Elävän Kirjallisuuden Festivaalin tiedottaja Sara Seppänen sanoo.

Tänä vuonna kirjallisuusfestivaalin teemana on kritiikki ja kriittisyys, minkä ympärille pääohjelma on rakennettu. Muuta päivän ohjelmaa ovat esimerkiksi Manifestikilpailun voittajan julkistaminen, runoimprovisaatioryhmä Muuntajan esitys, kuvataide-esitykset ja kirjailijapuhujat. Paikalla ovat muun muassa taiteilija Kaija Papu, kirjailija Maria Syvälä, runoilija Ville Hytönen sekä Aviisiin Suomi aloittelijoille -sarjakuvaa piirtävä Otso Höglund.

Päivätapahtuman jälkeen festivaali jatkuu Tiiliskivi-klubilla Ylioppilasteatterilla kello 19, jossa jaetaan kirjallisuuden opiskelijoiden perinteikäs Tiiliskivi-palkinto. Tiiliskivi-palkinto on kiertopalkinto teokselle, joka on jäänyt valtamediassa painoarvoonsa nähden turhan vähäiselle huomiolle.


Hertta-Mari Kaukonen

| More

LUKIJOIDEN KOMMENTIT (0)

Kommentointi on suljettu arkistosivulla.

Täytä kaikki lomakkeen kohdat.



Tampereen ylioppilaslehti Aviisi | Yliopistonkatu 60 A, 33100 Tampere | puh. 050-36 12 853
Sivujen ulkoasu: Seppo Honkanen


Aviisi Facebookissa
Aviisi Twitterissä
Tampereen yliopisto