Tampere 3
21.4.2016

Uudesta yliopistosta Linna-yliopisto? Vielä voit vaikuttaa

Teppo Nieminen

Jenna Keto-Tokoi

Onko sinulla suuri visio uuden yliopiston nimeksi? Nyt kannattaa jakaa parhaat ideat, sillä yliopiston nimikilpailu on vielä vappuun asti auki.

Tampere 3 hankejohtaja Päivi Myllykangas sanoo, että ehdotuksia on tullut tähän mennessä reilut 300. Pääasiassa ehdotukset ovat olleet asiallisia ja hyviä. Ehdotuksissa toistuvat samat teemat: Tampere-alkuisia nimiä on ehdotettu paljon, muita suosittuja ehdotuksia ovat olleet muun muassa Koski-yliopisto, Tammer-yliopisto ja Linna-yliopisto.

Aamulehti ennakoi aprillipäivänä uutisessaan yliopiston nimeksi Moro Universityä. Moro on esiintynyt useaan otteeseen myös kilpailuun tulleissa ehdotuksissa. Myllykangas sanoo, että Moro ei nyt kuitenkaan tule olemaan uuden yliopiston nimessä, vaikka sitä vitsillä ehdoteltaisiinkin. Moro ei Myllykankaan mielestä ole tarpeeksi kansainvälisesti vetävä nimi.

Kun nimikilpailu päättyy, työryhmä kokoontuu brändiammattilaisten kanssa keskustelemaan nimiehdotuksista ja uuden yliopiston julkisuuskuvasta. Uuden nimen on tarkoitus olla selvillä kesäkuuhun mennessä.

Nimikilpailuun voi osallistua tästä sähköisellä lomakkeella. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja.

Keskustele twitterissä:

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"

Lukijoiden kommentit

    1. Einari Eripura (21.4.2016 kello: 13:55)

      Linna ja Koski ei kyllä sano kv.sydeemeissä yhtään mitään! Yhtä hoopoja kun Moro