Uutiset
30.8.2017

Aviisin uudeksi päätoimittajaksi valittu Tuija Siltamäki: ”Reagoinnin lisäksi voimme myös luoda puheenaiheita”

Väinö Vasara, teksti ja kuva

Aviisin uudeksi päätoimittajaksi on valittu Tuija Siltamäki. Siltamäen valitsi tehtävään Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto keskiviikon kokouksessaan. Siltamäki aloittaa päätoimittajana 18. syyskuuta.

Valinnan jälkeen Siltamäen päällimmäisenä tunteena on helpotus pitkän rekrytointiprosessin päättymisestä, mutta katse on jo uudessa työtehtävässä. Siltamäki haluaa luoda Aviisista laadukkaamman, rohkeamman ja persoonallisemman ylioppilaslehden.

”Täytyy miettiä, miten voimme reagoinnin lisäksi luoda myös puheenaiheita ja uusia kiinnostuksen kohteita”, Siltamäki pohtii.

Uusi päätoimittaja kehuu edeltäjäänsä Aino Heikkosta ja hänen kaudellaan tehtyjä isoja muutoksia.

”Aino on tehnyt valtavan duunin, ja uudistanut lehden ja verkon. Kehitystyötä jatketaan.” kertoo Siltamäki.

Siltamäki siirtyy Aviisiin Aamulehden artikkelitoimituksesta. Aikaisemmin Siltamäki on työskennellyt toimittajana muun muassa Etelä-Suomen Sanomissa, Kouvolan Sanomissa, YleX:n verkkotoimituksessa ja Ylen kolumnistina.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"

Lukijoiden kommentit

    1. Jouko Raita (5.11.2018 kello: 09:03)

      Tänään 5.11.18 aamun YLE tuoreimmat kolumnissaan Tuija Siltamäki vakuutti minut, oiva valinta päätoimittajaksi, hyvää ja rohkeaa jatkoa hänelle ja Aviisille. Toivottaa kohta 70 v ukko, joka lukee paljon erilaisia tekstejä, inhoaa missi- ja prinsessajuttuja, rakastaa mm. Antti Tuurin tuotantoa ja kevään tuoksua.