Menot
1.12.2015

Meno: Tuiki, tuiki yrittäjyys

Twinkle

Kiinnostaako sinua verkostoitua 2000 ihmisen kanssa ja keskustella innovatiivisesta bisneksestä yrittäjien, tutkijoiden ja päättäjien kanssa? Siinä tapauksessa kannattaa suunnata 7.–8. joulukuuta Tampere-talolla järjestettävään Twinkle 2015:een.

Twinkle kertoo olevansa Suomen suurin liiketapahtuma, joka keskittyy kansainväliseen kilpailuun ja kasvuun. Tapahtuman aikana voi osallistua muun muassa työpajoihin, kuunnella yrittäjien tarinoita omista kokemuksistaan, tutustua erilaisiin uuden yrittäjän työkaluihin ja tutustua erilaisiin liike-elämässä vaikuttaviin ihmisiin. Tapahtumassa puhumassa ovat muun muassa kansanedustaja Jani Toivola, Skype-palvelun perustaja Jonas Kjellberg ja kirjailija Mintie Das.

Tapahtuma on järjestetty vapaaehtoisvoimin ja pidetään kokonaan englannin kielellä. Twinkleen osallistuminen vaatii ennakkorekisteröitymisen, johon lisätiedot löytyvät tapahtuman verkkosivuilta.

 

Twinkle 2015

Tampere-talossa 7.–8. joulukuuta

Lisätietoja ja ilmoittautuminen twinkletampere.fi

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"