Menot
9.3.2017

Pekka Haavisto puhujana Tamyn naiskulttuuripäivillä

Kansanedustaja Pekka Haavisto luennoi Tamyn naiskulttuuripäivillä huomenna 10.3.

Tänään 9.3. ja huomenna 10.3. Tampereen yliopistolla pohditaan tasa-arvoa: näkemyksiä aiheesta kuullaan niin tunnetuilta bloggareilta Emmi Nuorgamilta ja Eino Nurmistolta kuin kansanedustaja Pekka Haavistoltakin.

Haavisto luennoi tasa-arvosta muuttuvassa maailmassa perjantaina 10.3 kello 18.15. Luento pidetään Väinö Linna -salissa. Nuorgamin ja Nurmiston keskustelun teemana on yhdenvertaisuus sosiaalisessa mediassa. Keskustelu järjestetään tänään 9.3 kello 15.15.

Naiskulttuuripäivien ohjelmassa on luentojen ja keskustelutilaisuuksien lisäksi myös työpajoja ja feministinen afterwork-ilta. Teemana naiskulttuuripäivillä on tänä vuonna exporting equality, tasa-arvo vientituotteena. Päivät järjestetään nyt 36:tta kertaa.

Lue lisää naiskulttuuripäivien ohjelmasta.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"