Menot
15.1.2016

Meno: Yliopisto tuo valoa pimeyteen

Tammikuun 23. on hyvä päivä karistaa talven pimeys pois harteilta. Viidennen kerran Tampere-talossa järjestettävä Valoa pimeyteen -tiedetapahtuma keskittyy tällä kertaa muistin toimintaan. Ihmisen muistin toiminnasta, muistoista ja unohtamisesta ovat luennoimassa muun muassa tutkija Marja Saarenheimo, dosentti Marja-Leena Linne ja professori Mikko Lehtonen.

Vaikka mielen tiede onkin tapahtuman pääpaino, paikalta löytyy esittelyjä muun muassa Tampere 3 -projektista, peleistä ja roboteista, TTY:n tiedeprojekteista, poliisin toiminnasta sekä Tampereen kaupungin uusista innovaatioista. Tilaisuudessa voi myös nähdä Tamkin opiskelijoiden lyhytelokuvia ja Utadancen esityksiä.

Tiedetapahtuman järjestävät Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Poliisiammattikorkeakoulu, Tampere-talo, Pirkanmaan liitto, Tampereen kaupunki ja Aamulehti.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

 

Valoa pimeyteen

Tampere-talossa lauantaina 23.1.2016 kello 10–15

Lisätietoja: www.uta.fi/valoa

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"