Menot
31.8.2016

Särkänniemen Miikka Seppälä puhuu yliopistolla ennakoivasta johtamisesta

Aino Heikkonen

Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun (JKK) Johtajuusymposium saa ensi viikolla vieraakseen Särkänniemi Oy:n toimitusjohtaja Miikka Seppälän. Hän on yksi ennakoivaa johtamista käsittelevän paneelin puhujista.

Seppälä on viime päivinä ollut paljon julkisuudessa Särkänniemessä olleiden delfiinien siirtämisen vuoksi. Siirto Kreikkaan tehtiin viime viikon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Särkänniemi tiedotti asiasta vasta sunnuntaina, kun delfiinit olivat jo perillä. Eläinoikeusaktivistit ja media saivat kuitenkin vihjeen siirrosta ja seurasivat tapahtumia ajantasaisesti. Siirron yksityiskohtien salaaminen etukäteen on kirvoittanut julkisuudessa runsaasti Särkänniemeen kohdistuvaa kritiikkiä.

Johtajuussymposiumin puhujista löytyy Seppälän lisäksi toinenkin särkänniemeläinen, sillä Johtajuus kriiseissä -paneelissa on mukana Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen, joka on myös Särkänniemen hallituksen jäsen.

Johtajuussymposiumin markkinointikoordinaattori ja JKK:n markkinoinnin opettaja Sonja Lahtinen sanoo, että Apunen ja Seppälä on varmistettu tapahtuman puhujiksi jo ennen runsaasti huomiota saanutta delfiinien siirtoa.

”Ajankohtainen esimerkki varmasti tulee kiinnostamaan yleisöä, mutta toki paneelissa on monta muutakin mielenkiintoista henkilöä ja teemaa. Tämän vuoden puhujat ovat sellaisia, että uskomme tapahtuman houkuttelevan runsaasti väkeä paikalle.”

Esimerkiksi Apusen kanssa samaan paneeliin osallistuu konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Iniativen toiminnanjohtaja Tuija Talvitie.

 

Johtajuussymposium keskiviikkona 7.9.2016 Tampereen yliopistolla. Johtajuus kriiseissä -paneeli kello 10.30–12 (Pinni B 1100) ja Ennakoiva johtaminen -paneeli kello 13–14.30 (Pinni B 1100). Tapahtuman koko ohjelma Johtajuussymposiumin verkkosivuilla.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"