Uutiset
5.4.2018

Päätalon Juvenes on remontissa – Mistä on kyse?

PETRA VIITANEN, teksti ja kuvat

 

YLIOPISTON PÄÄTALON Juvenes-ravintolassa alkoi remontti huhtikuun alussa. Kosteusvauriosta johtuvan remontin odotetaan valmistuvan viimeistään heinäkuun lopussa. Tällä hetkellä Alakuppilan välittömässä läheisyydessä toimii linjasto, jossa on ”supistetulla ruokalistalla” ruokaa tarjolla.

“Ravintolasaliin on tullut isompi kosteusvaurio lattiarakenteisiin”, kertoo Juveneksen liiketoimintajohtaja Ritva Hietala.

Hietala sanoo, että remontille on varattu useampi kuukausi aikaa, sillä tiedossa ei ole vielä, kuinka paljon lattiaremontti vaatii aikaa. Hietalan tiedossa ei ole tarkkaan, miten vaurio on syntynyt.

“En osaa sanoa, onko se vuosien saatossa tullut. Ei ennen ole ollut mitään ainakaan näin mittavaa vauriota”, hän toteaa.

 

LATTIAREMONTIN LISÄKSI päätaloon on tulossa myös hissiremontti, jonka kohteena on Juveneksen tuotantokeittiöstä ravintolasaliin vievä hissi. Myös hissiremontin odotetaan valmistuvan heinäkuun loppuun mennessä.

Vielä Hietala ei osaa kertoa, miten hissiremontti vaikuttaa ravintoloiden toimintaan.

“En mene lupaamaan, että kaikki ravintoloiden palvelut pyörisivät koko kesän”, Hietala sanoo.

Vaikka erityisesti lattiaremontilla on suora vaikutus Juveneksen toimintaan yliopistolla, on Hietala kuitenkin kiitollinen, että remontit ajoittuivat keväälle ja kesälle, kun toiminta yliopistolla hiljenee.

Alakuppilan yhteydessä palvelee linjasto, joten nälässä ei opiskelijan tarvitse olla.

 

 

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"