Uutiset
7.5.2018

Onko uuden ylioppilaskunnan nimi TREY? Vastaus selviää edustajistovaalin jälkeen

Uuden ylioppilaskunnan ennakkonäytöksessä julkistettiin ehdotus uuden ylioppilaskunnan nimeksi sekä käynnistettiin edustajistovaalien ehdokasasettelu.

 

PETRA VIITANEN, teksti ja kuva

 

TAMYN JA TTYY:N edustajistojen ehdotus uuden ylioppilaskunnan nimeksi on Tampereen ylioppilaskunta, lyhennettynä TREY. Lopullisen päätöksen tekee uusi edustajisto, joka valitaan syyskuussa.

Uuden ylioppilaskunnan ennakkonäytös -tilaisuudessa yhdistymiskoordinaattori Jari-Pekka Kanniainen ja brändikoordinaattori Rosa Lehtinen kävivät lyhyesti läpi, miten yhdistyminen on sujunut, ja mitä tulevaisuudessa on luvassa. Suunnitelmissa on, että joulukuussa julkaistaan uuden ylioppilaskunnan visuaalinen ilme sekä brändi.

Ennen joulukuuta on kuitenkin luvassa edustajistovaali. Äänestäminen edustajistovaalissa on mahdollista syyskuun 24.-26. päivä. Ehdokasasettelu on käynnissä nyt ja jatkuu syyskuun 6. päivään asti. Valittu edustajisto päättää esimerkiksi sen, tuleeko uuden ylioppilaskunnan nimeksi TREY.

Ennakkonäytös-tilaisuudessa oli myös mahdollista esittää kysymyksiä molempien ylioppilaskuntien puheenjohtajille. Tamyn puheenjohtaja Sanni Lehtinen muistutti, että molempiin ylioppilaskuntiin saa olla yhteydessä, ja ylioppilaskunnilta saa myös toivoa parempaa viestintää, jos tarve sitä vaatii.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"

Lukijoiden kommentit

    1. Jute78 (9.5.2018 kello: 19:22)

      Ei ole syytä mennä vielä asioiden edelle, sillä Seppo Lehdon valitus ja vaatimus Tamyn uusintavaaleista on edelleen hallinto-oikeuden käsiteltävänä. Ja Sepillä on aika vanha ”case”.