Kulttuuri
17.8.2018

Aviisi suosittelee: Maauimalassa on ihanaa, ja Suomen ensimmäinen queer-elokuva on ihan hyvä

Philip Van Cleave in a still from WHO IS AMERICA? (season 1, episode1) - Photo Credit: SHOWTIME

Aviisin tavoittama paikallinen uimamaisteri suosittelee elokuun alussa avattua maauimalaa. Uimamaisterin mukaan vesi tuntui puhtaalta, mutta teräspohja herätti kummastusta.

 

Jos maauimalaan ei mahdu, suosittelemme tutkimaan paikallisia rantoja. Esimerkiksi Tohlopin ja Tesomajärven uimarannat ovat mainioita. Rannalta voi uida toiselle ja leijua uineensa Tesomalta Ikuriin. Tesomalla kokemuksen täydentää after swim paikallisessa Ripen pubissa. Sieltä saa paikallista craft beer -oluttakin.

 

 

Muun muassa Borat- ja Bruno-hahmoilla kauhistuttanut Sacha Baron Cohen on palannut. Who is America? -sarjassaan koomikko käy amerikkalaisten kimppuun. Hahmoina seikkailevat muun muassa terrorismikouluttaja ja äärisuvaitsevainen toimittaja.

 

 

Suomen ensimmäiseksi queer-elokuvaksi tituleerattu A Moment in the Reeds (Wild Beast Productions) on ajoittain kiusallinen, mutta suurimmaksi osaksi hyvä.

 

 

This is American Life -radiosarja on erinomainen podcast. Viimeisimmät jaksot syventyvät esimerkiksi rikospaikkoihin ja taikuuden maailmaan.

 

Instagramin mute-toiminto piilottaa fiidistä epämiellyttävät ja epäkiinnostavat postaukset vaarantamatta sosiaalisia suhteita.

 

The New York Timesin The Caliphate -podcast kertoo, mitä lähi-Idästä oikeastaan paetaan ja miksi.

 

Toimittaja, muusikko ja kirjailija Perttu Häkkinen menehtyi yllättäen 12. elokuuta. Häkkisen ohjelmat jatkavat elämäänsä Yle Areenassa.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"