Tamypäiväkirjat: Ylioppilaskunnassa puhaltavat uudet tuulet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAANA HYTÖNEN, teksti

VIIMEKSI TAMYPÄIVÄKIRJOISSA kirjoitin siitä, kuinka ylioppilaskuntien yhdistymistyötä tehdessämme elämme jännittäviä aikoja. Meillä ei ollut valtaa kopauttaa nuijaa tekemiimme suunnitelmiin, jotka liittyvät uuteen ylioppilaskuntaan. Se muuttuu tänä syksynä, sillä meille syntyy viimein päättävä elin, uusi edustajisto, joka voi konkretisoida pitkään tekemämme yhdistymistyön ja päättää, millainen ylioppilaskunta meille syntyy vuodenvaihteessa.

Syksy on muutosten aikaa sekä ylioppilaskunnissa että omassa työnkuvassani, sillä tästä eteenpäin toimin järjestö- ja viestintäasiantuntijana. Kevään vietin Tamyn viestinnän, graafisten töiden ja uuden ylioppilaskunnan brändin parissa, ja nyt palettiin liittyy myös järjestökenttä. Odotan innolla järjestöihin tutustumista sekä uuden järjestökentän luomista ylioppilaskuntien järjestöjen kanssa.

 

ELOKUU TUO mukanaan uusia alkuja ja uuden oppimista myös minulle. Koska tämä on ensimmäinen syksyni ylioppilaskunnassa, pääsen ensimmäistä kertaa kokemaan myös fuksien saapumisen yliopistolle. Yliopiston avajaisia vietetään 5. syyskuuta, ja 12. syyskuuta järjestetään ensimmäistä kertaa Tamyn ja TTYY:n yhteinen Fuksisuunnistus.

Muutosten tuulet puhaltavat ja luomme jatkuvasti uutta uutta ylioppilaskuntaa varten. Tästä tulee ikimuistoinen ja merkittävä syksy! Muista äänestää edustajistovaaleissa ja olla mukana rakentamassa uutta ylioppilaskuntaa kanssamme!

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"