Edarivaalit lähestyvät – Edustajistolla iso kokousurakka edessä

JARI-PEKKA KANNIAINEN, teksti

 

YLIOPPILASKUNTIEN yhteensulautumisen yhteensaattaminen on mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä. Olen jo kymmenen vuoden ajan pitänyt järjestötyöstä erityisesti siksi, että sen parissa pääsee työskentelemään niin monella eri tavalla.

Nyt eri asioiden haltuunotto on järjestöurani ehdottomia huippuhetkiä, joiden äärellä saa sekä pinnistellä että myös kokea onnistumisia.

Onneksi meitä uuden ylioppilaskunnan tekijöitä on useampia. Teemme hienon työntekijäporukan sekä hallitusten kanssa tiimityönä isompia linjauksia ja valmistaudumme syyskuun lopussa 24.–26. syyskuuta valittavan 49-henkisen edustajiston kokousurakkaan.

 

MEILLÄ ON ylioppilaskunnissa valmisteltavana tätä varten monta pienempää kokonaisuutta. Ylioppilaskunnalle tehdään päätettäväksi pääsääntö, eri toimielinten työjärjestyksiä, strategia, brändi, visuaalinen ilme, yhdistysohjesääntö, järjestöjä varten toiminta-avustuskäytänteet, uuden yliopiston hallinnon opiskelijaedustajien valinta ja linjapaperi tavoitteiden asettamista varten. Lopuksi syyskokouksessa 27. marraskuuta päätetään toimintasuunnitelmasta, talousarviosta sekä vuoden 2019 hallituksesta. Urakka on siis melkoinen!

Tulevan yhteisen edustajiston rooli on erittäin merkittävä ja toimistoilla toivommekin, että te kaikki noin 18 000 opiskelijaa tenttaisitte syyskuun aikana ehdokkaita ahkerasti ja äänestäisitte sähköisesti sitäkin ahkerammin. Ehdokkaisiin ja vaaliliittoihin pääsee tutustumaan vaalimarkkinoilla 17., 18. ja 19. syyskuuta.

Vaalin aikatauluista voi lukea verkkosivustolta www.tampereenylioppilaskunta.fi.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"