Uutiset
7.1.2016

Onko lähikauppasi Siwa tai Valintatalo? Opiskelijakortilla viiden prosentin alennus

Aino Heikkonen

Opiskelijoiden ruokakorin hinta laskee Siwoissa ja Valintataloissa, joissa opiskelija saa nyt viiden prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Sen sijaan muiden muassa lehdet, alkoholi ja tupakka on rajattu alennuksen ulkopuolelle.

Siwojen ja Valintatalojen opiskelija-alennukset tulivat voimaan loppiaisena. Alennuksen saa näyttämällä kassalla opiskelijakorttia, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra.

Alennuksen takana ovat Suomen Lähikauppa Oy ja opiskelija-alennuksia yhteen kokoava Frank, jonka valtakunnalliset opiskelijajärjestöt omistavat. Alennuksen saavat ne lukiolaiset, ammattikoulu- ja korkeakouluopiskelijat, jotka kuuluvat omaan opiskelijajärjestöönsä ja omistavat opiskelijakortin. Yliopisto-opiskelijat ovat automaattisesti ylioppilaskuntansa jäseniä.

Kommentoi

Kirjoita allaolevaan kenttään sana "yliopisto"